Pályázati weboldal

Weboldal készítés pályázathoz

Pályázat

Weboldal készítés pályázathoz

A 2014 és 2020 közötti időszak ciklusában rengeteg hazai és uniós pályázat jelent meg, amely segítette a hazai kis és középvállalkozókat , önkormányzatokat , szervezeteket és egyesületeket. A pályázatok zöménél az egyes vállalkozásfejlesztési vagy beruházási pályázatoknál nélkülözhetetlen a kötelező nyilvánosság biztosítása.

A nyilvánosság több helyen eltérőképpen jelenik meg, de elmondható, hogy leggyakrabban  projekttáblákon  és weboldalon keresztül látható a pályázati beruházás során véghez vitt fejlesztés.

A jelenlegi nagy pályázati ciklus, mely a 2021 és 2027 közötti időszakra szól a vállalkozások számára rengeteg új lehetőség nyílik meg, melyet továbbra is szükséges lesz a megfelelő nyilvánosság biztosításával ellátni.

 

Pályázati felhívás áttekintése

Kötelező nyilvánosság biztosítása

Weboldal elkészítése

Határidőre való elkészítés

Fenntartási és utómunkálatok

Kiknek szól a pályázatos weboldal készítés?

A legtöbb esetben egy pályázatot nem azért hirdetnek meg, hogy weboldalt hozzon létre a vállalkozó, hanem azért, hogy saját vállalkozását fejlessze a pályázati konstrukcióknak megfelelően.

Hogyan történik a vállalkozás fejlesztése?

Ez a pályázati konstrukciótól függően történhet úgy, hogy új ingatlan kerül beszerzésre, beruházásra, épületfelújításra pályázik az adott illető, netán eszközbeszerzésre, mely elősegíti a vállalkozása hatékonyabb működését. A gyakornokok foglalkoztatására is jelennek meg pályázatok, akiknek munkát és megélhetést biztosíthat a vállalkozó, cserébe a a gyakornok rengeteg új ismeretre és tapasztalatra tehet szert a vállalkozásban történő munkavégzés során

vállalkozás fejlesztés
weboldal fejlesztés

Miért szükséges egy weboldal a pályázaton elnyert támogatás során?

Talán nem mondok új dolgot, de minden egyes pályázaton elnyert támogatásnál rendkívül fontos, hogy a támogató is megjelenjen a nagy nyilvánosság előtt. A korábbi években megvalósult pályázatok mintájára léteznek jól bevált módszerek, milyen felületeken lehet megjeleníteni a támogatót. Ez a legtöbb esetben történhet egy projekttábla generálásával, nyomtatott vagy online sajtó igénybevételével, kisfilmek illetve weboldal készítésével.  Mindegyik felület alkalmas arra, hogy a támogató szervezetet, a támogatás formáját, magát a fejlesztést, beruházást láthatóvá és nyilvánosságra kerljün a nagy közönség számára. Nem csak, hogy nélkülözhetetlen ezeknek tevékenységeknek az elvégzése, de kiegészítésképp külön plusz pontokkal jutalmazhatják azokat a pályázókat, akik élnek a weboldal készítés lehetőségével, ezáltal nagyobb eséllyel nyerhetnek meg egy adott pályázatot.

Eltud készülni egy professzionális weboldal a pályázati követelményeknek megfelelően a határidőket betartva?

A legfontosabb ilyenkor tudni a pályázati felhívásban megfogalmazott követelményeket. Fontos kiemelni és megfigyelni, hogy a pályázat beadásának előfeltétele egy meglévő weboldal, vagy pedig a pályázati megvalósítás időszakában lesz szükség az új weboldal beüzemelésére. Ha ez egyértelműen kiderül, fellehet készülni a pályázati felhívásban található határidőkkel. Gondosan előlehet készülni egy mindenben a mai kornak megfelelő weboldal felépítésére. Kivétel nélkül gondosan a határidőhöz és a vállalkozás profiljához igazítva megyek végig a weboldal felépítésén az alábbi weboldal típusok közül. Minden esetben a honlap elkészítésekor figyelembe veszem a pályázati követelményeket és a határidőket. 

weboldal határidő
weboldal követelmény


Milyen díjazással jár egy weboldal készítése a pályázatban?

Ilyenkor a vállalkozások számára a legtöbb esetben ez akár ingyenes is lehet. A pályázatokban van egy költségkeret, amelyben a teljes projektösszeghez képest X % ft felhasználható egy weboldal készítésére, így támogatás esetén ez a vállalkozásnak nem kerül semmibe.
Természetesen ha arra kerül a sor, hogy a pályázat benyújtása előtt, mint előfeltételként kell a weboldal megléte ilyenkor az árazásban az alábbi weboldal típusok és táblázat ad segítséget a könnyebb eligazodásban.

weboldal ár

Pályázat

Honlapkészítés pályázatokhoz

Az alábbi rövid videóban látható , mi az ami egy pályázati felhívásban szerepel a weboldal készítésekor. Mire kell figyelni? Hogyan találom meg a követelményeket? Mik a határidők?

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This