Videószerkesztés vállalkozásoknak

Videós hirdetés

Reklámfilm

2D animáció

Videószerkesztés vállalkozásoknak

Céged vállalkozásod bemutatása, tevékenységeid részletezése illetve termékeid népszerűsítése esetén válassz az oldalon található alábbi csomagok közül. Promóciós, reklámfilm, hirdetések és 2D animáció formájában is választhatsz a számodra legkedvezőbb videós szolgáltatást.

Árajánlat kérése

Az oldalon feltüntett árak tájékoztató jellegűek.
A végösszeg a pontos munka ismeretében határozható meg.

Videós hirdetés

Ha vállalkozásodat fél-egy percben szeretnéd bemutatni, akkor a főbb szolgáltatások kiválasztásával és elérhetőségek megadásával megteheted ha ezt a csomagot választod.  A papír alapú hirdetések mellett egyre gyakrabban veszem észre, hogy sokan ezt a formát választják hirdetési módnak, melyet közösség és videómegosztó oldalakon előszeretettel használnak.

Videós hirdetés #01

Videós hirdetés #02

Videós hirdetés #03

Reklámfilm

A videós hirdetéshez hasonlóan fél-egy percben van lehetőséged az általad gyártott vagy forgalmazott terméket, esetleg eladásra szánt ingatlanodat itt bemutatni. Látványos esztétikus, modern megjelenés jellemzi ezt a csomagot, mellette egyszerre tudsz közölni az általad legfontosabbnak tartott termékekhez kapcsoló információkat.

Reklámfilm #01

Reklámfilm #02

Reklámfilm #03

2D animáció

Egyedi vagy előre legyártott animáció, figura, jelenet igény szerinti animálása. Lehetőséged van saját céges logodat animálva kérni, vagy egy adott elképzelésnek a megvitatását követően körülbelül fél perc hosszúságó animációt igényelni, amely téged vagy az általad elképzelteket hűen tükrözi. A 3 csomag közül ennek a tartalomnak az elkészítése jár a legtöbb idővel.

2D animáció #01

2D animáció #02

2D animáció #03

FOLYAMATÁBRA

Videószerkesztés folyamata

1. Felvett nyersanyag átmásolása,  fotók és videók importálása megküldött anyagból vagy annak hiánya esetén jogdíjmentes képi és zenei aláfestést használok erre a célra, mely szorosan illeszkedik a megjelenni kívánt tartalomhoz.

2.  Az előremegbeszéltek szerint jelenetek, témák szerinti vágása, feliratok elhelyezése, áttűnések, videóeffektek, filterek hozzáadása. Zenés videó esetén képi tartalom a vágást követően a zenével kerül szinkronba.  

3. Animációk és rajzfilmek esetén időigényesebb munkafolyamatok és aprólékos látványok elemek elkészítése. Az elkészített videó vázát követően tbb tesztverzió készül a végleges verzióg. Az elkészült videót megküldöm feléd és igény esetén finomhangolásra van lehetőséged.

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This