Videószerkesztés szervezeteknek

Videós hirdetés

2D animáció

Videóváltozatok

Videószerkesztés szervezeteknek

 

Rendezvények, előadások, koncertek, versenyekről készült filmek vágása feliratozása, vagy az esemény beharangozása előtt promociós videó készítése. Egyesületek illetve szervezetek működésének bemutatására is van lehetőség  fél- egy percben illetve 2D animációt is tudsz igényelni az elképzelt igényeid szerint.

Árajánlat kérése

Videószerkesztés szervezeteknek

 

Az oldalon feltüntett árak tájékoztató jellegűek.
A végösszeg a pontos munka ismeretében határozható meg.

Videós hirdetés

Ha szervezeted, egyesületed működését fél-egy percben szeretnéd bemutatni, akkor a főbb tevékenységeid kiválasztásával és elérhetőségek megadásával megteheted ha ezt a csomagot választod.  A papír alapú hirdetések mellett egyre gyakrabban veszem észre, hogy sokan ezt a formát választják hirdetési módnak, melyet közösség és videómegosztó oldalakon előszeretettel használnak.

Videós hirdetés szervezeteknek #01

Videós hirdetés szervezeteknek #02

Videós hirdetés szervezeteknek #03

Esemény

Konferenciák, előadások, egy új esemény megörökítését követően vagy annak beharangozása előtt van lehetőséged igényelni ezt a csomagot. A rövid kisfilmben vázolhatod a megrendezésre kerülő esemény legfontosabb részleteit, kikhez szól, mikor várható. Az eseményről készített felvételnél lehetőséged van rövid pár perces videót igényelni vagy a teljes előadásról vágott anyagot feliratozva megkérni.

Esemény #01

Esemény #02

Esemény #03

2D animáció

Egyedi vagy előre legyártott animáció, figura, jelenet igény szerinti animálása. Lehetőséged van saját céges logodat animálva kérni, vagy egy adott elképzelésnek a megvitatását követően körülbelül fél perc hosszúságó animációt igényelni, amely téged vagy az általad elképzelteket hűen tükrözi. A 3 csomag közül ennek a tartalomnak az elkészítése jár a legtöbb idővel.

2D animáció #01

2D animáció #02

2D animáció #03

FOLYAMATÁBRA

Videószerkesztés folyamata

1. Felvett nyersanyag átmásolása,  fotók és videók importálása megküldött anyagból vagy annak hiánya esetén jogdíjmentes képi és zenei aláfestést használok erre a célra, mely szorosan illeszkedik a megjelenni kívánt tartalomhoz.

2.  Az előremegbeszéltek szerint jelenetek, témák szerinti vágása, feliratok elhelyezése, áttűnések, videóeffektek, filterek hozzáadása. Zenés videó esetén képi tartalom a vágást követően a zenével kerül szinkronba.  

3. Animációk és rajzfilmek esetén időigényesebb munkafolyamatok és aprólékos látványok elemek elkészítése. Az elkészített videó vázát követően tbb tesztverzió készül a végleges verzióg. Az elkészült videót megküldöm feléd és igény esetén finomhangolásra van lehetőséged.

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This