Videószerkesztés magánszemélyeknek

Slideshow

Vlog

Zenés videó

Videószerkesztés magánszemélyeknek

Családi rendezvények ,esküvők, baráti összejövetelek, kirándulások és  utazások esetén az itt található videós szolgáltatások  igénybevétele során visszanézheted magadat és szeretteidet egy-egy rövid kisfilm fomájában. Neked szól ez a csomag ha rengeteg felvételed készült a múltban de nem dolgoztad fel és nincsenek egységesen csoportba szedve akkor itt a megküldött tartalmakat követően egységesre szabva adom át Neked a kész videót.

Árajánlat kérése

Videószerkesztés magánszemélyeknek

Az oldalon feltüntett árak tájékoztató jellegűek.
A végösszeg a pontos munka ismeretében és a videó hosszának függvényében határozható meg.

Slideshow

Videós és képes fotóalbum animálva témához illeszkedve általad választott zenei aláfestéssel és feliratokkal kombinálva. Visszanézheted szeretteidet és magadat egy-egy ilyen videó elkészítését követően.

Slideshow #01

Slideshow #02

Slideshow #03

slideshow #03
vlog #01

Vlog videó

Utazásaid során rengeteg fotót és videót készítettél de még nem fűzted őket egybe? Ha netán Neked is van rég elmentett képi és videós anyag otthonodban és szeretnéd a több órás , napi, vagy heti kirándulás eseménye közül a legemlékezetesebb pillanatokat visszanézni akár 10 percben akkor válaszd ezt a csomagot.

Vlog videó #01

Vlog videó #02

Vlog videó #03

Zenés videó

Szülinapi partik, zenés előadások, koncertek, bulikról készült felvételek és fotók általad választott zenei tartalomhoz igazítva. A videó elkészítését követően a finomhangolás és további utómunkálatok lehetségesek a megfelelő animáció kiválasztása mellett.

Zenés videó #01

Zenés videó #02

Zenés videó #03

zenés videó #01

FOLYAMATÁBRA

Videószerkesztés folyamata

1. Felvett nyersanyag átmásolása,  fotók és videók importálása megküldött anyagból vagy annak hiánya esetén jogdíjmentes képi és zenei aláfestést használok erre a célra, mely szorosan illeszkedik a megjelenni kívánt tartalomhoz.

2.  Az előremegbeszéltek szerint jelenetek, témák szerinti vágása, feliratok elhelyezése, áttűnések, videóeffektek, filterek hozzáadása. Zenés videó esetén képi tartalom a vágást követően a zenével kerül szinkronba.  

3. Animációk és rajzfilmek esetén időigényesebb munkafolyamatok és aprólékos látványok elemek elkészítése. Az elkészített videó vázát követően tbb tesztverzió készül a végleges verzióg. Az elkészült videót megküldöm feléd és igény esetén finomhangolásra van lehetőséged.

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This