Videó hirdetés magánszemélyeknek

Videó hirdetés magánszemélyeknek

egy hatékony és kreatív módja annak, hogy elérje a potenciális ügyfeleket, növelje a márkaismertséget, és bemutassa a termékeket vagy szolgáltatásokat. Az itt ismertetett műveletek minden típusú videó hirdetésre érvényesek, de ezen a fülön külön a videó hirdetés magánszemélyeknek lesz kiemelve.

A videó hirdetés előnyei közé tartozik, hogy:

  • Megfogja a nézők figyelmét, és érzelmi kapcsolatot teremt velük
  • Növeli a webhelyforgalmat, a konverziókat, és a vásárlási szándékot
  • Jól működik a különböző platformokon, mint a YouTube, a Facebook, vagy a Google Ads
  • Lehetővé teszi a vizuális és hangi elemek összehangolását, hogy erős üzenetet közvetítsen
  • Segít kiemelkedni a versenytársak közül, és megmutatni a vállalkozás egyediségét

Előkészítése

Ezen típusú tartalmak eőlkészítéséhez nem kell profi videószerkesztőnek lennie, hiszen számos weboldal kínál előre gyártott sablonokat, amelyeket könnyen testreszabhat az Adobe After Effects és Adobe Premiere Pro programokkal. Az Adobe Premier Pro programhoz kapcsolódóan írtam egy gyorstalpalót kezdő felhasználók számára, melyben vázolom a program legfontosabb tulajdonságait.

Ezek a sablonok különböző stílusokat, effekteket, átmeneteket, és grafikákat tartalmaznak, amelyekkel felpezsdítheti a videóját.

Néhány példa az ilyen weboldalakra:

  • Motion Array: Ez egy online piactér, ahol több mint 100 000 After Effects és Premiere Pro sablont találhat, amelyeket előfizetési csomagokban vásárolhat meg. A sablonok kategóriákra vannak osztva, mint például intro, logo, slideshow, stb. A Motion Array weboldalán található egy ingyenes Adobe Extension, amellyel közvetlenül a Premiere Pro-ban kereshet, letölthet, és alkalmazhat sablonokat.
  • [VideoHive]: Ez egy része az Envato Market-nek, ahol több mint 60 000 After Effects és Premiere Pro sablont vásárolhat meg egyenként, vagy előfizetéssel. A sablonok minőségét a VideoHive csapata ellenőrzi, és a vásárlók értékeléseit is megtekintheti. A sablonok között találhat olyanokat, amelyek kifejezetten videó hirdetésre lettek tervezve, mint például promóciók, termékbemutatók, vagy szociális média hirdetések.
  • [RocketStock]: Ez egy weboldal, ahol kizárólag After Effects sablonokat találhat, amelyeket a RocketStock csapata készített. A sablonok magas minőségűek, és különböző témákat fednek le, mint például üzleti, oktatási, vagy szórakoztató. A RocketStock weboldalán találhat egy blogot is, ahol hasznos tippeket és trükköket olvashat a videó hirdetés készítéséhez.

Hogyan készülnek a videó hirdetések az előre legyártott template-k alapján?

Az előre gyártott sablonok szerkesztése nem bonyolult, de néhány alapvető lépést be kell tartania. Íme egy rövid útmutató, hogy hogyan történik egy sablonnak a szerkesztése, átdolgozása a megrendelő adatainak függvényében:

 

Sablon kiválasztása

Válasszon ki egy sablont, amely megfelel a videó hirdetés céljának, stílusának, és hosszának. Figyeljen arra, hogy a sablon kompatibilis legyen az Adobe After Effects vagy Adobe Premiere Pro verziójával, amelyet használ.

Sablon letöltése

Töltse le a sablont, és csomagolja ki a zip fájlt. A sablon tartalmazhat több fájlt, mint például képeket, videókat, zenéket, vagy betűtípusokat, amelyeket a sablon használ. Győződjön meg róla, hogy ezeket a fájlokat is letöltötte, és ugyanabban a mappában tárolja, mint a sablont.

Sablon megnyitása

Nyissa meg a sablont az Adobe After Effects vagy Adobe Premiere Pro programban. Ha a program nem találja a sablonhoz tartozó fájlokat, akkor megjelenik egy ablak, ahol meg kell adnia a fájlok helyét. Válassza ki a megfelelő fájlokat, és kattintson az OK gombra.

Szerkesztés megkezdése

A sablon egy kompozíciót vagy egy projektet tartalmaz, amely több rétegből áll. Ezek a rétegek felelősek a sablon különböző elemeiért, mint például a szöveg, a grafika, az effektek, stb. A rétegeket a timeline panelen láthatja, és kiválaszthatja őket a szerkesztéshez.

Részletes átdolgozás

A sablonban található olyan rétegek, amelyeket testreszabhat a megrendelő adatainak megfelelően. Ezeket a rétegeket általában jelölik valamilyen módon, például zárójelben, vagy más színnel. Ezeket a rétegeket módosíthatja a réteg tulajdonságainak megváltoztatásával, vagy a réteg panelen keresztül. Például, ha meg akarja változtatni a szöveget, akkor kattintson duplán a szövegrétegre, és írja be az új szöveget. Ha meg akarja változtatni a színt, akkor kattintson a réteg tulajdonságainál a színre, és válasszon egy új színt a színpalettáról.

Kész munka kimentése

Ha kész a szerkesztéssel, akkor mentse el a sablont, és exportálja a videót. Ehhez válassza ki a kompozíciót vagy a projektet, és kattintson a Composition > Add to Render Queue vagy a File > Export > Media menüpontra. Állítsa be a kívánt export beállításokat, mint például a formátum, a felbontás, a bitráta, stb. Ezután kattintson a Render vagy a Queue gombra, és várja meg, amíg a videó elkészül.

Vállalkozás

Videó hirdetés

Ha vállalkozásodat fél-egy percben szeretnéd bemutatni, akkor a főbb szolgáltatások kiválasztásával és elérhetőségek megadásával megteheted ha ezt a csomagot választod.  Magánszemélyként elképzelt és közzétenni kívánt hirdetéseidért  szintén ezt a csomagot válaszd. A papír alapú hirdetések mellett egyre gyakrabban veszem észre, hogy sokan ezt a formát választják hirdetési módnak, melyet közösség és videómegosztó oldalakon előszeretettel használnak. Kérdés esetén elérhető vagyok.

Hirdetni kívánt szöveges tartalom megküldése

Fotók/videószeletek megküldése

Jogdíjmentes képi és hangtartalom felhasználása

Szöveges tartalom és képi anyag template-be való beágyazása vagy egyéni módon való animálása

Elmentést követően kész videóanyag megküldése

Vállalkozás

Korábban készített videók

Az alábbi videóban láthatod, hogyan néz ki egy videós hirdetés, amely  cégek és vállalkozásoknak a bemutatására szolgál.

VIDEÓS HIRDETÉS

Hasonló videók

Az 5 Legkönnyebb Videószerkesztő Program 2023ban

Ismerd meg a 2023-ban elérhető legegyszerűbb videószerkesztő programokat, amelyekkel könnyedén hozhatsz létre lenyűgöző videókat. Fedezz fel különböző videószerkesztő alkalmazásokat és ismerd meg a legsikeresebb videószerkesztő programokat, amik segítségével te is...

Vicces Tiktok videó készítése! Hogyan lássak hozzá?

Vicces Tiktok videó készítése Számtalan módja van annak, hogy videót gyárts Tiktokra. Vicces tiktok videó készítése történhet úgy is, hogy egyszerűen felveheted mobiltelefonról, megvághatsz egy filmjelenetet és közzéteheted azt a számítógépedről is. Ha a tiktok...

Top 2 tipp Videó gyorsítása Adobe Premiere Pro Tippek

Üdvözöljük az Adobe Premiere Pro tippeket tartalmazó cikkünkben, ahol megosztjuk veled, hogyan tudod egyszerűen és hatékonyan gyorsítani a videóidat. Az Adobe Premiere Pro videószerkesztővel lehetőséged van dinamikusabbá és lendületesebbé tenni a videóidat, és mi most...

Fedezd fel a sokoldalú és ingyenes online videószerkesztő programokat

Online videószerkesztő Az online videószerkesztés egyre népszerűbbé válik, és most itt van az egyetlen olyan platform, amely sokoldalú és ingyenes eszközökkel segít a videók szerkesztésében. Fedezd fel ennek az online videószerkesztőnek a lehetőségeit, amely egyszerű...

Top10 ingyenes videószerkesztő program 2024

Top10 ingyenes videószerkesztő program 2024 Fedezd fel a legjobb 10 ingyenes videószerkesztő programot, amelyekkel profi videókat készíthetsz 2024-ben! Kreatív és egyszerű eszközök várnak, hogy inspirálják a videószerkesztés világában. Mit jelent a videószerkesztő...

Top 5 Legjobb Ingyenes Videószerkesztő Program 2024

Top 5 Legjobb Ingyenes Videószerkesztő Program 2024 Főbb Kérdések a Cikkben: - Mik az öt legjobb ingyenes videószerkesztő program 2024-ben?- Milyen funkciókat kínálnak ezek a programok?- Hogyan lehet használni ezeket a videószerkesztőket? Kulcspontok a Movavi Video...

Hogyan vágjunk videót

Hogyan vágjunk videót Adobe Premiere Pro-ban: Kezdők útmutatója Az Adobe Premiere Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő program a piacon, professzionális funkciókkal és intuitív felülettel. Akár kezdő vagy, akár profi, ez a cikk végigvezet a videóvágás alapjain a...

Filmek létrehozása videószerkesztővel

Filmek létrehozása, azaz hogyan készítsünk lenyűgöző filmeket videószerkesztővel? A videószerkesztés egy olyan kreatív folyamat, amely segít megosztani a történeteinket, érzéseinket és üzeneteinket a világgal. Egy jó videószerkesztővel nemcsak a felvett anyagot...

5 ingyenes videószerkesztő program, ami a hasznodra lehet!

5 Ingyenes videószerkesztő program    1. DaVinci Resolve: Szakmai szintű funkciókkal rendelkezik, mint a színkorrekció, effektek és hangszerkesztés. Kezdőknek bonyolult lehet a felülete. Letölthető Windows, macOS és Linux rendszerekre. 2. HitFilm Express: Kiváló...

Videószerkesztés az alapoktól mindenkinek

Videószerkesztés az alapoktól A következő cikkemben arról számolok be, hogyan tudod saját magad szerkeszteni kedvenc videóidat! Érdemes átgondolnod milyen céllal állsz hozzá a munkádhoz. Egy rövid zenés videót szeretnél, egy slideshow-t vagy egy hosszabb film...

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This