Statikus bemutatkozó weboldal

Statikus bemutatkozó weboldal

Statikus bemutatkozó weboldal

Akkor ajánlom Neked, ha csak egy pár oldalas bemutatkozó oldalt szeretnél egy weboldal formájában. . Ennél a csomagnál legfeljebb 3 aloldal kerül beépítésre. A legtöbb esetben az alábbi oldalak szerepelnek.Főoldal vagy más néven bemutatkozás. Itt a te egyéni bemutatkozásod kerül feltüntetésre. Emellett ha cégedet vagy vállalkozásodat szeretnéd bemutatni, arra is lehetőség van. Alapítás idejével cégtörténettel, munkatársak bemutatásával tovább bővítheted ezt a fület. Érdemes rólad illetve a cégről készült fotókat rögtön az elején megjelenítened.

A második főbb oldal általában a szolgáltatások felsorolása. Ha többféle tevékenységet vállalsz akár árakkal vagy anélkül itt közzéteheted. Az egyes munkafolyamatokról részletesebb leírásd is adhatsz. Ezáltal megismerkik a lehetséged vásárlóid, milyen aprólékosan végzed a munkádat. Tevékenységenként kiemelheted a főbb területeket. Nagyobb hangsúlyt fektethtesz mindara, amivel igazán szeretsz foglalkozni.

Végül de nem utolsó sorban a harmadik aloldal a kapcsolat. Habár kezelőfelület ehhez a csomaghoz nincsen, egy kapcsolat űrlapot ígyis biztosítok Neked. Itt a telefonszám, email cím, gogle térkép és kapcsolati űrlap segítségével könnyedén rád találnak.
Ez a csomag Neked való ha nem akarsz további frissítéseket. Ha mégis frissítenéd oldaladat ismerned kell a HTML, CSS Javascript leíró nyelvet minimális szinten.

Konkrét cél meghatározása

Domain név és tárhely kiválasztása

Szöveges tartalmi rész átbeszélése

Oldal kinézete , design

Elkészült weboldal átadása

Bemutatkozó oldal

Bemutatkozó oldal videó

Az alábbi videóban megtekintheted, hogyan néz ki működés közben egy statikus bemutatkozó weboldal.

STATIKUS

Hasonló weboldalak

Statikus bemutatkozó weboldal
Statikus bemutatkozó weboldal #02

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This