Bemutatkozás

Rólam

Rólam

Csetényi Kristófnak hívnak, Balaton mellett születtem, itt is nőttem fel és már pici gyerekkorom óta nagyon szerettem rajzolni, mindig is foglalkoztatott az informatika és a videózás, így a középiskolás éveimben kezdtem el komolyabban foglalkozni a videó szerkesztéssel és honlap készítéssel. A diákéveket követően más irányba sodort az élet, ahol pályázatírói , megvalósító és projektasszisztens munkakörben tevékenykedtem és a több éves munkát követően született a döntés, hogy visszakanyarodjak a gyermekkori álmaimhoz és azzal foglalkozzak, amit igazán szeretek tiszta szívvel csinálni, összefűzve és kiegészítve pályázatok során szerzett tapasztalatommal.
Lelkesedéssel és örömmel tölt el, amikor a hozzám fordulók az online térben szeretnének megjelenni, és azt a tőlem telhető legjobb módon tudom átadni a részükre, legyen az egy új honlap vagy akár egy videós hirdetés.
Az elégedettségérzés, ami az ügyfélben keletkezik az elkészített munka során jelenti számomra a legtöbbet, ezzel ők is inspirálnak , hogy a megkezdett munka nem volt hiábavaló és érdemes tovább haladni ezen az úton.
A pályázatírással minden olyan vállalkozó szellemű magánszemélyt és vállalkozót tudom segíteni, akiknek az indulásuk során nagy segítséget jelenthet egy hazai vagy európai uniós pályázaton való indulás.

Statikus weboldalak

Dinamikus weboldalak

Webáruházak

Videószerkesztés vállalkozásoknak

Videószerkesztés szervezeteknek

Videószerkesztés magánszemélyeknek

Kreativitás

Hogyan dolgozom?

Minden egyes megkezdett projekt és közös munka során az alábbi szempontok figyelembevételével  dolgozom Veled együtt:

Ø  Szabálykövetés,
Maradéktalanul teljesítem a megállapodásban leírtakat, a megrendelésekhez kapcsolódóan a megvalósításhoz szükséges szabályok keretein belül valósítom meg az adott tevékenységet figyelembe véve a Te igényeiddel.

Ø  Elérhetőség
Elérhető vagyok telefonon, rugalmasan igazodom az általad igényelt kommunikációs csatornához, legyen szó levélváltásról és üzenetküldésről.

Ø  Sokoldalúság,
Tevékenységeimet ötvözve is igénybe tudod venni, külön csomagként árkedvezménnyel.

Ø  Odafigyelés
A legfontosabb az elképzelésednek a megvalósítása ezért  a projekt teljes ideje alatt folyamatos oda figyelek rád és tartom veled a kapcsolatot. A lehetséges felmerülő kérdéseket, problémákat megelőzőm és többféle kimenetelről nyújtok Neked tájékoztatást, melyből te is könnyebben tudsz dönteni, mi az, ami Neked szól és igénybe szeretnéd venni.

Ø  Teljeskörűség
Minden egyes megbízás során, a projekt kezdetén vázlatterveket küldök át feléd, melyben tájékoztatlak személyesen vagy telefonon, minden lehetséges munkafolyamatról.
A munkavégzés ideje alatt a megbeszélt határidő előtt küldöm át a félkész vagy kész munkát ellenőrzésre ,  megvitatásra, finomhangolásra, majd a projekt befejeztével teljes mértékben átadom a részedre és igény esetén a munkavégeztét követően egyéb fenntartási vagy karbantartási munkálatokkal frissítem az általad megfogalmazott célokat.

Korábbi munkáimat az alábbi linken megtekintheted.
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van felém az alábbi elérhetőségeken megtalálsz.

Köszönöm, amiért időt szenteltél azzal, hogy az oldalamra látogattál.  🙂

Szabálykövetés

Elérhetőség

Sokoldalúság

Odafigyelés

Teljeskörűség

Kapcsolatfelvétel

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Árn utca 8.

E-mail cím

info@webvidfusion.hu
webvidfusion@gmail.com

Telefonszám

(+3670) 882-63-70

Share This
Copy link
Powered by Social Snap