Bemutatkozás

Csetényi Kristóf

Csetényi Kristóf

csetényi kristóf

alaton mellett születtem, itt is nőttem fel és már pici gyerekkorom óta nagyon szerettem rajzolni. Mindig is foglalkoztatott az informatika és a videózás, így a középiskolás éveimben kezdtem el komolyabban foglalkozni a videó szerkesztéssel és honlapkészítéssel. A diákéveket követően más irányba sodort az élet, ahol pályázatírói munkakörben tevékenykedtem. Több éves munkát követően született a döntés, hogy visszakanyarodjak a gyermekkori álmaimhoz.  Ezáltal azzal foglalkozom, amit igazán szeretek tiszta szívvel csinálni.

Lelkesedéssel és örömmel tölt el, amikor a hozzám fordulók az online térben szeretnének megjelenni. Ilyenkor az inspirál, hogy a tőlem telhető legjobb adjam át Neked a megrendelésed. Legyen az egy  új honlap vagy akár egy videós hirdetés. Az elégedettségérzés, ami az ügyfélben keletkezik az elkészített munka során jelenti számomra a legtöbbet.
Ezáltal ti is inspiráltok , hogy a megkezdett munka nem volt hiábavaló és érdemes tovább haladni ezen az úton.

Az életem során mindig olyan emberekkel hozott össze a sors, akik szakmailag rendkívül felkészültek voltak és rengeteget tanulhattam.  Óriási segítséget kaptam tőlük, amiért hálás vagyok nekik mind a mai napig.

Statikus landing page #03
Dinamikus weboldal extra csomag #01
Webáruház webvid csomag #03
Videós hirdetés #01
Videós hirdetés szervezeteknek #03
slideshow #02

Kreativitás

Hogyan dolgozom?

 Minden egyes megkezdett projekt és közös munka során az alábbi szempontok figyelembevételével  dolgozom Veled együtt:

 • Szabálykövetés,
  Maradéktalanul teljesítem a megállapodásban leírtakat, a megrendelésekhez kapcsolódóan a megvalósításhoz szükséges szabályok keretein belül valósítom meg az adott tevékenységet figyelembe véve a Te igényeiddel.
 • Elérhetőség
  Elérhető vagyok telefonon, rugalmasan igazodom az általad igényelt kommunikációs csatornához, legyen szó levélváltásról és üzenetküldésről.
 • Sokoldalúság,
  Tevékenységeimet ötvözve is igénybe tudod venni, külön csomagként árkedvezménnyel.
 • Odafigyelés
  A legfontosabb az elképzelésednek a megvalósítása ezért  a projekt teljes ideje alatt folyamatos oda figyelek rád és tartom veled a kapcsolatot. A lehetséges felmerülő kérdéseket, problémákat megelőzőm és többféle kimenetelről nyújtok Neked tájékoztatást, melyből te is könnyebben tudsz dönteni, mi az, ami Neked szól és igénybe szeretnéd venni.
 • Teljeskörűség
  Minden egyes megbízás során, a projekt kezdetén vázlatterveket küldök át feléd, melyben tájékoztatlak személyesen vagy telefonon, minden lehetséges munkafolyamatról.
  A munkavégzés ideje alatt a megbeszélt határidő előtt küldöm át a félkész vagy kész munkát ellenőrzésre ,  megvitatásra, finomhangolásra, majd a projekt befejeztével teljes mértékben átadom a részedre és igény esetén a munka végeztét követően egyéb fenntartási vagy karbantartási munkálatokkal frissítem az általad megfogalmazott célokat.

Korábbi munkáimat az alábbi linken megtekintheted.
Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van felém az alábbi elérhetőségeken megtalálsz.

Köszönöm, amiért időt szenteltél azzal, hogy az oldalamra látogattál.  

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This