Blog | Vlog oldal

Blog írása

Blog | Vlog

Blog írása | Blog weboldal

 Kihez szól a dinamikus blog weboldal?

Elsősorban akkor való neked ez a típusú weboldal, ha tevékenységed megköveteli újabb tartalmaknak a megjelenítését.
Ez lehet vállalkozástól és tevékenységtől teljesen független.
Blog írása bármelyik vállalkozónál szóba jöhet, ha úgy érzi, hogy tevékenységéhez kapcsolódóan szeretne hasznos mások által is érdekes bejegyzéseket közzétenni.

Például van egy étterem, aki nem csak az étlapot és árazást teszi közzé hanem alkalmanként egy-egy az étteremhez, vállalkozáshoz vagy bármihez, ami hozzákötődik értékes tapasztalatokat, élményeket szeretne megosztani – akkor azt itt megteheti.

Hogyan tudom magam írni a bejegyzéseket?

Kívülállónak elsőre talán nehéznek tűnhet, de igazából nem sokkal nehezebb, mint egy szövegszerkesztő programnak a kezelése. A  weboldal elkészítése után, hogy az admin felületen megtanuld az egyres funkciókat.

Milyen funkciókat kell ismernem?

A legfontosabb a hozzáférési adatok megléte mellett a magyar nyelvű kezelőfelületen a bejegyzések – postok írása menüpont.
Itt lehetőséged lesz bejegyzéseidet kategorizálni, ellenőrizni és képek hozzáadásával illusztrálni.

Minden alkalommal ha ezt a csomagot igényled egy videós segítségadáson belül elmutatom Neked, hol tudod saját bejegyzéseidet létrehozni.  A szöveges tartalom mellett, fényképek és videók hozzáadását mutatom meg.
Végül de nem utolsósorban, ha rengeteg írást szeretnél közzétetni de nem egyszerre, lehetőséged van bejegyzéseidet időzíteni, amiről szintén készül egy videós segítségadás.

Mindezen ismeretek birtokában a kész weboldal átadása után Te magad is képes leszel arra, hogy rendszeresen különböző tartalmú bejegyzésekettegyél közzé.

Hogyan tegyem közzé a bejegyzéseket ha nem akarok a kezelőfelülettel bíbelődni?

Előfordulhat, hogy rengeteget írsz azonban de mi van akkor ha nem akarod a kezelőfelületet használni de szeretnéd, hogy megjelenjen az írásod?
Ilyenkor lehetőséged van a karbantartói munka mellett frissítési szolgáltatásokat igénybevenni, ahol az általad előre megírt szöveget az előírt irányelveknek megfelelően jelenítem meg képpel illusztrálva és kulcsszavakkal ellátva. A díjazás ebben az esetben függ a megjelenítendő tartalmak és frissítések számától.

 

Konkrét cél meghatározása

Domain név és tárhely kiválasztása

Szöveges tartalmi rész átbeszélése

Oldal kinézete , design

Funkciók beállítása

Tartalom feltöltés

Elkészült weboldal átadása

Videós segítségadás

weboldal fejlesztés
statikus weboldal bővített csomag

Blog | Vlog

Blog weboldal videó

Az alábbi videóban megtekintheted hogyan működik egy Blog | Vlog weboldal.

BLOG | VLOG

Hasonló weboldalak

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This