ÁRAK

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.
A végösszeg az elvégzendő munka pontos ismeretében állapítható meg.

Honlapkészítés árak

Az egyes honlaptípusok jellemzőit és néhány mintát tekintsen meg a részletesebb megismeréshez.

Videószerkesztés árak

Egyedi kérés esetén forduljon hozzám bizalommal! Kérdezzen bátran!

Igényeljen
SSL tanúsítványt meglévő weboldalához!

Újonnan készülő  vagy már meglévő weboldalához , webáruházhoz javasolt SSL tanúsítvány igénylése.

A hitelesség biztosításának egyik módja a tanúsítvány, hiszen ez egy igazolás arról, hogy a webszerver nyilvános kulcsa hiteles. Az igazolás kiadója egy tanúsítóhely (Certificate Authority) , másszóval az igazolás hitelességét az ő digitális aláírása biztosítja. A tanúsítóhelyet a böngésző írói felvették a böngészőben a hiteles tanúsítóhelyek listájába.
A tanúsítóhelynek tehát hasonló szerepe van a digitális hitelesítésben, mint a közjegyzőnek a papír alapúban. Összességében fontos, hogy a tanúsítóhelyet nem hatóság, hanem a böngésző nevezi ki.

Segítségadás
24 órán belül!

Mindenekelőtt fontos számomra, hogy az elkészített honlap tökéletesen működjön, továbbá a megvágott videó a megrendelő elképzelései szerint készüljön el.
Végül de nem utolsó sorban, a „késztermékek” után az apróbb javításokat és kiegészítéseket azonnal elvégzem a megkeresések után. Ezen szolgáltatás korlátlan és ingyenes. 

Egyedi szolgáltatás és frissítés meglévő weboldalához!

A korábban már elkészített honlapját  új oldalakkal szeretné kiegészíteni, keressen bátran és a megküldött tartalmaknak a szerkesztését és feltöltését elvégzem a megbeszéltek szerint.  Gyakran ismételt kérdések esetén az oktatóvideók is segítséget nyújtanak. Ha a felmerült problémára az oktatóvideók nem adnak választ, természetesen kérés esetén készítek egyedi oktatóvideókat megrendelések szerint. Minden frissítés és egyedi oktatóvideó ára 5000 Ft.

Dolgozzunk együtt közösen!

Vannak elképzelései? Előkészített tervei?
Írja meg nekem a választott  domain nevet, ajánlok  önnek egy tárhelyet és bízza rám az oldal elkészítését. A kész oldal átadása előtt maradjunk végig kapcsolatban.

Share This