Animáció

2D animáció készítése

Vállalkozás

2D animáció

Miről szól egy animáció elkészítése?

Hogyan képzeljem el?

Többször előfordulhat, hogy a hagyományos hirdetések mellett szeretnél más módon is megjelenni az online térben. Sok helyen látni, hogy egyes cégek, vállalkozások animált jelenetek segítségével mutatják be magukat.

Hogyan néz ki egy ilyen animáció, mit kell elképzelni?

Rengeteg különböző típusú animáció létezik. Gyakran láthatid egy-egy cég logóját animálva ,ami eg yadott tartalom előtt vagy végén jelenig meg. Ez a logo lehet az ő egyedi ismertetőjele, vagy egy olyan jelenet, amiben üzenni akar Neked valamit.
Az animált logo mellett, előforul , hogy egy esemény, jelenet kerül animálásra. Például egy sétáló ember, egy járműben közlekedő személy vagy akár egy sporteseményen szereplő figura. A 2D animáció készítése előtt fontos, hogy meghatározásra kerüljön te milyen animációt képzelsz el magadnak?

Felsorolok néhány egyszerű példát és mindegyikhez mellékelek egy videót, hogy átláthatóbb legyen mit tudsz egy
2D animáció készítése során igényelni.

Első változat:

Saját vállalkozásod logojának animálása.
Ilyenkor ha van logo-d az elképzelt jeleneteket aszerint állítom össze, készítem el és animálom, amilyen módon szeretnéd, hogy megjelenjen. Ez lehet bekúszás, berobbanás, fény, tűz, vím elem vagy egyéb effekt használata,amely a logod körül jelenik meg.

Második változat

esetén, egy objektum vagy személy animálása, a jelenetek megvitatása. Itt a képzelőerő segítségével bármilyen tárgy vagy személy, rajzfilm figura előkerülhet amely szintén a 2D animáció készítés kategóriába esik.
Egy figura megelevenítésével akár mozgathat egy tárgyat, objektumot, logot, üzenhet, akár hangalámondással meg is szólalhat és üzenetet közvetíthet a néző felé.

Összességében tovább lehetne részletezni de az animálás során a lehetőségek tárháza végtelen. Egyedül a képzelőerőnk szab csak határt.

Ha megfogalmazódott benned, hogy milyen rövid kis animációt szeretnél, amelyen keresztül üzenhetsz is, keress meg és megvalósítom az általad elképzelteket.

Egyedi vagy előre legyártott animáció, figura, jelenet igény szerinti animálása. Lehetőséged van saját céges logodat animálva kérni, vagy egy adott elképzelésnek a megvitatását követően körülbelül fél perc hosszúságó animációt igényelni, amely téged vagy az általad elképzelteket hűen tükrözi. A három csomag közül ennek a tartalomnak az elkészítése jár a legtöbb idővel.

Forgatókönyv megvitatása, pontos célok megfogalmazása, szinopszis timecode alapján való elkészítése

Meglévő logoból vagy más grafikából a leírtak szerint animálni az egyes grafikai elemeket

Feliratok hozzáadásánál, betűstílus meghatározása

Jogdíjmentes zenei és hangaláfestés használata

Kimentést, renderelést követően kész videó megküldése

2D animáció készítése
2D animáció

Animáció

2D ANIMÁCIÓ

Az alábbi kisvideóban láthatod, hogyan fest egy 2D-s animáció.

2D ANIMÁCIÓ

Hasonló animációk

Árajánlat kérése

Cím

8220 Balatonalmádi
Gábor Áron utca 8.

Telefonszám

(+36 ) 70 -882 6370

Share This