Tiktok videó készítése a Capcut segítségével!

A Tiktok egy népszerű közösségi média platform, ahol rövid videókat oszthatsz meg a világgal. A videók szórakoztatóak, kreatívak, és sokféle témát érintenek, mint például a humor, a zene, a tánc, a divat, a sport, az oktatás, és még sok más. Ha szeretnél csatlakozni a Tiktok közösséghez, és saját videókat készíteni, akkor szükséged lesz egy jó videószerkesztő alkalmazásra, amely segít megvalósítani az ötleteidet.

Egy ilyen alkalmazás a Capcut, amely egy ingyenes online és offline videószerkesztő, amely az AI-t (mesterséges intelligenciát) használja, hogy rugalmas szerkesztést, varázslatos eszközöket, csapatmunkát, és archív anyagokat kínáljon. A Capcut segítségével könnyen létrehozhatsz professzionális minőségű videókat bármilyen eszközön. Online, asztali, vagy mobil alkalmazásként is használható, és számos intelligens eszközt, erőforrást, és együttműködési funkciót kínál, hogy egyedivé tedd a készítésedet.

capcut

Mi az a Tiktok videó és Capcut, és mikor szokás használni? 

A Capcut egy mindent egybe foglaló videószerkesztő és grafikai tervező eszköz, amelyet az AI hajt. Segítségével bárki bárhol bármit létrehozhat, legyen szó videókról, képekről, vagy animációkról. A Capcut alkalmas a következőkre:

 • Videók készítése a közösségi médiához, mint például a Tiktok, az Instagram, a Facebook, a YouTube, stb.
 • marketinghez, a reklámhoz, az oktatáshoz, vagy más üzleti célokhoz.
 • szórakozáshoz, a művészethez, a hobbihoz, vagy az élet megörökítéséhez.
 • csapatmunkához, a megosztáshoz, a visszajelzéshez, vagy a tanuláshoz.

Használata egyszerű és gyors, hiszen rengeteg sablont, varázslatos eszközt, és archív anyagot kínál, amelyekkel könnyen létrehozhatsz lenyűgöző videókat. segítségével nem kell aggódnod a technikai részletek miatt, hanem csak a kreativitásodra koncentrálhatsz.

A Tiktok egy népszerű közösségi média platform, ahol rövid videókat oszthatsz meg a világgal. A videók szórakoztatóak, kreatívak, és sokféle témát érintenek, mint például a humor, a zene, a tánc, a divat, a sport, az oktatás, és még sok más. Ha szeretnél csatlakozni a Tiktok közösséghez, és saját videókat készíteni, akkor szükséged lesz egy jó videószerkesztő alkalmazásra, amely segít megvalósítani az ötleteidet.

Egy ilyen alkalmazás a Capcut, amely egy ingyenes online és offline videószerkesztő, amely az AI-t (mesterséges intelligenciát) használja, hogy rugalmas szerkesztést, varázslatos eszközöket, csapatmunkát, és archív anyagokat kínáljon. A videó szerkesztő segítségével könnyen létrehozhatsz professzionális minőségű videókat bármilyen eszközön. Online, asztali, vagy mobil alkalmazásként is használható, és számos intelligens eszközt, erőforrást, és együttműködési funkciót kínál, hogy egyedivé tedd a készítésedet.

capcut tárhely

Milyen funkciók segítik a Tiktok videó szerkesztését a Capcut-ban?

Számos funkciót kínál, amelyek segítik a videószerkesztést, és megkönnyítik a Tiktok videók készítését. Néhány ilyen funkció a következő:

 • Sablonok: Több mint 1000 sablont kínál, amelyekkel gyorsan létrehozhatsz videókat különböző témákban és stílusokban. A sablonok előre beállított effektusokat, szövegeket, zenéket, és átmeneteket tartalmaznak, amelyeket testreszabhatod a saját igényeid szerint. A sablonok használata nagyon egyszerű: csak válaszd ki a kívánt sablont, adj hozzá saját videókat vagy képeket, és kész is vagy.
 • Varázslatos eszközök: Olyan intelligens eszközöket kínál, amelyekkel könnyen javíthatod a videóid minőségét, és kreatívabbá teheted őket. Például a háttér eltávolítóval kicserélheted a videóid háttérét egy feltöltött képre vagy egy színre, az arckifejezés változtatóval megváltoztathatod a videóid szereplőinek arckifejezését, a hangváltóval megváltoztathatod a videóid hangját, a videó fordítóval lefordíthatod a videóidat más nyelvekre, és még sok más.
 • Erőforrások: Rengeteg erőforrást kínál, amelyekkel gazdagíthatod a videóid tartalmát. több mint 500 000 zenét, 4600 matricát, 1300 szöveget, 1100 effektust, és 200 szűrőt használhatsz a videóidhoz. Ezek az erőforrások kereskedelmi célúak, tehát bátran használhatod őket a Tiktok videóidhoz is.
 • Együttműködés: lehetővé teszi, hogy együtt dolgozz a csapatoddal, és megoszd velük az ötleteidet, az anyagaidat, és a visszajelzéseidet. A felhő tárhelyet biztosít, ahol biztonságosan tárolhatod a videóidat, és gyorsan és simán hozzáférhetsz hozzájuk. segítségével könnyen létrehozhatsz közös projekteket, és meghívhatod a csapattagjaidat, hogy szerkesszék, kommentálják, vagy exportálják a videóidat.
 • Exportálás és megosztás: lehetővé teszi, hogy könnyen exportáld és megoszd a videóidat különböző formátumokban és platformokon. Támogatja a 4K felbontást, a 60 FPS sebességet, és a GIF formátumot, így biztosíthatod a videóid magas minőségét. segítségével közvetlenül megoszthatod a videóidat a Tiktok-on, vagy más közösségi média platformokon, mint például az Instagram, a Facebook, a YouTube, stb.
capcut lány
capcut girl
FunkcióLeírásElőnyök
SablonokElőre beállított videók különböző témákban és stílusokbanGyors és egyszerű videókészítés, testreszabhatóság, változatosság
Varázslatos eszközökIntelligens eszközök a videók javítására és kreativitásáraMinőségi és egyedi videók, AI-alapú megoldások, szórakoztató és hasznos funkciók
ErőforrásokZenék, matricák, szövegek, effektusok, és szűrők a videókhozTartalmi gazdagítás, kereskedelmi használat, nag
capcut videószerkesztő

Hogyan hozz létre új projektet a Tiktok videó készítéséhez Capcut-ban?

A Capcut-ban új projektet hozhatsz létre a következő lépésekkel:

 • Nyisd meg a Capcut alkalmazást az eszközödön, és válaszd ki a Új projekt opciót a főoldalon.
 • Válaszd ki a videóidat vagy képeidet, amelyeket szeretnél használni a projektben, és nyomd meg a Hozzáadás gombot. Ha szeretnél felvenni egy új videót, akkor nyomd meg a Felvétel gombot, és használd a beépített kamerát.
 • Miután kiválasztottad a videóidat vagy képeidet, nyomd meg a Kész gombot, és a Capcut automatikusan létrehozza a projektet, és megnyitja a szerkesztő felületet.
 • A szerkesztő felületen láthatod a videóidat vagy képeidet a Vágósáv-on, ahol módosíthatod őket. A vágósáv alatt láthatod a Varázslatos eszközök-et, ahol használhatod az intelligens eszközöket. A vágósáv fölött láthatod a Erőforrások-at, ahol hozzáadhatsz zenéket, matricákat, szövegeket, effektusokat, és szűrőket a videóidhoz. A jobb felső sarokban láthatod a Beállítások-at, ahol módosíthatod a projekt nevét, a felbontást, a sebességet, és a formátumot.
 • Ha kész vagy a szerkesztéssel, nyomd meg a Mentés gombot a bal felső sarokban, és a Capcut elmenti a projektet a felhőbe, és a helyi tárhelyre is. Ha szeretnéd megtekinteni a projektet, akkor nyomd meg a Lejátszás gombot a jobb alsó sarokban.

Hogyan használd a Tiktok videó sablonokat a Capcut-ban?

használhatsz sablonokat, amelyekkel gyorsan és egyszerűen készíthetsz videókat különböző témákban és stílusokban. A sablonok használatának lépései a következők:

 • Indítsd el a Capcut alkalmazást az eszközödön, és válaszd ki a Sablonok opciót a főoldalon.
 • Válaszd ki a kívánt sablont a több mint 1000 közül, amelyek különböző kategóriákba vannak rendezve, mint például a Népszerű, a Zene, a Humor, a Divat, stb. Ha szeretnéd megnézni a sablon előnézetét, akkor nyomd meg a Lejátszás gombot a sablonon.
 • Miután kiválasztottad a sablont, nyomd meg a Használat gombot, és a Capcut megnyitja a sablon szerkesztő felületet, ahol testreszabhatod a sablont a saját igényeid szerint.
 • A sablon szerkesztő felületen láthatod a sablon elemeit a Vágósáv-on, ahol cserélheted,
 • vagy mozgathatod őket. A vágósáv alatt láthatod a Varázslatos eszközök-et, ahol használhatod az intelligens eszközöket. A vágósáv fölött láthatod a Erőforrások-at, ahol hozzáadhatsz zenéket, matricákat, szövegeket, effektusokat, és szűrőket a sablonhoz. A jobb felső sarokban láthatod a Beállítások-at, ahol módosíthatod a sablon nevét, a felbontást, a sebességet, és a formátumot.
 • Ha kész vagy a sablon testreszabásával, nyomd meg a Mentés gombot a bal felső sarokban, és a Capcut elmenti a sablont a felhőbe, és a helyi tárhelyre is. Ha szeretnéd megtekinteni a sablont, akkor nyomd meg a Lejátszás gombot a jobb alsó sarokban.
capcut template

Milyen típusú sablonok vannak a Capcut-ban?

Különböző típusú sablonok vannak, amelyeket különböző célokra használhatsz. Néhány ilyen típus a következő:

 • Zenei sablonok: Zenét tartalmaznak, és a videóidat a zene ritmusához igazítják. A zenei sablonok alkalmasak a Tiktok videókhoz, mert segítenek létrehozni látványos és hangulatos videókat. Találhatsz olyanokat, amelyek népszerű dalokat, slágereket, vagy remixeket tartalmaznak, vagy olyanokat, amelyek saját zenét generálnak az AI segítségével.
 • Humoros sablonok: vicces, szatirikus, vagy ironikus videókat készítenek. A humoros sablonok alkalmasak a Tiktok videókhoz, mert segítenek létrehozni szórakoztató és megnevettető videókat. A humorosak között találhatsz olyanokat, amelyek parodizálnak híres embereket, filmeket, vagy műsorokat, vagy olyanokat, amelyek poénos effektusokat, szövegeket, vagy hangokat használnak.
 • Divatos sablonok: stílusos, elegáns, vagy trendi videókat készítenek. Alkalmasak a Tiktok videókhoz, mert segítenek létrehozni vonzó és figyelemfelkeltő videókat. Találhatsz olyanokat, amelyek bemutatják a legújabb divatot, sminket, vagy frizurát, vagy olyanokat, amelyek látványos átalakulásokat, összehasonlításokat, vagy kihívásokat tartalmaznak.
 • Oktató sablonok: Tanító, információs, vagy inspiráló videókat készítenek. alkalmasak a Tiktok videókhoz, mert segítenek létrehozni hasznos és érdekes videókat. Találhatsz olyanokat, amelyek bemutatják, hogyan csinálj valamit, például egy receptet, egy kézműves projektet, vagy egy trükköt, vagy olyanokat, amelyek megosztanak valamilyen tudást, tippet, vagy tanácsot.
capcut zene hozzáadása

Hogyan adj zenét hozzá a sablonhoz a Capcut-ban?

hozzáadhatsz zenét a sablonhoz, hogy még hangulatosabbá és élvezetesebbé tedd a videódat. A zene hozzáadásának lépései a következők:

 • Nyisd meg a Capcut alkalmazást az eszközödön, és válaszd ki a Sablonok opciót a főoldalon.
 • Válaszd ki a kívánt sablont, és nyomd meg a Használat gombot, hogy megnyisd a sablon szerkesztő felületet.
 • A sablon szerkesztő felületen nyomd meg a Zene gombot a vágósáv alatt, és válaszd ki a Zene hozzáadása opciót.
 • A zene hozzáadása felületen választhatsz a Capcut által kínált zenék közül, amelyek különböző kategóriákba vannak rendezve, mint például a Népszerű, a Vidám, a Nyugodt, stb. Ha szeretnéd meghallgatni a zenét, akkor nyomd meg a Lejátszás gombot a zene mellett. Ha szeretnéd használni a zenét, akkor nyomd meg a Hozzáadás gombot a zene mellett.
 • Ha saját zenét szeretnél használni, akkor válaszd ki a Saját zene opciót, és válaszd ki a zenét a eszközöd tárhelyéről, vagy a felhőből.
 • Miután kiválasztottad a zenét, nyomd meg a Kész gombot, és a Capcut automatikusan hozzáadja a zenét a sablonhoz, és igazítja a videó ritmusához. Ha szeretnéd módosítani a zene hangerőt, kezdő- vagy végpontját, vagy vágását, akkor használd a Zene szerkesztése opciót.

Hogyan exportáld és oszd meg a videódat a Tiktok-on a Capcut-ban?

könnyen exportálhatod és megoszthatod a videódat a Tiktok-on, vagy más közösségi média platformokon. Az exportálás és megosztás lépései a következők:

 • Indítsd a Capcut alkalmazást az eszközödön, és válaszd ki a Projektek opciót a főoldalon.
 • Válaszd ki a kívánt projektet, amelyet exportálni és megosztani szeretnél, és nyomd meg a Megosztás gombot a projekt mellett.
 • A megosztás felületen válaszd ki a Tiktok opciót, vagy más közösségi média platformot, amelyre szeretnéd megosztani a videódat.
 • Automatikusan exportálja a videódat a kiválasztott platformra, és megnyitja a megosztás felületet, ahol beállíthatod a videód címét, leírását, címkéit, és egyéb beállításait.
 • Ha befejezted és kész vagy a megosztás beállításaival, nyomd meg a Megosztás gombot, és a Capcut elküldi a videódat a kiválasztott platformra, ahol megtekinthetik és lájkolhatják a követőid.
capcut export

Van-e fizetős változata a Capcut-nak, és ha igen, milyen további lehetőségek vannak a Capcut-on belül?

Alapvetően egy ingyenes alkalmazás, amely számos funkciót és erőforrást kínál a videók készítéséhez. Azonban, ha szeretnél még többet kihozni a Capcut-ból, akkor előfizethetsz a Capcut Pro-ra, amely egy prémium szolgáltatás, amely további előnyöket és lehetőségeket nyújt. A Capcut Pro előnyei és lehetőségei a következők:

 • Korlátlan felhő tárhely: Ezen felhasználók korlátlan felhő tárhelyet kapnak, ahol biztonságosan tárolhatják és szinkronizálhatják a projektjeiket, és bármikor hozzáférhetnek hozzájuk bármilyen eszközön.
 • Exkluzív sablonok: A Capcut Pro-val rendelkező felhasználók hozzáférhetnek az exkluzív sablonokhoz, amelyeket a Capcut professzionális tervezői készítenek, és amelyek különleges effektusokat, zenéket, és átmeneteket tartalmaznak. Az exkluzív sablonok segítségével még lenyűgözőbb és egyedibb videókat készíthetsz.
 • Prémium erőforrások: hozzáférhetnek a prémium erőforrásokhoz, amelyek magasabb minőségű és változatosabb zenéket, matricákat, szövegeket, effektusokat, és szűrőket kínálnak. A prémium erőforrások segítségével még gazdagabb és érdekesebb tartalmat hozhatsz létre.
 • Reklámmentesség: Élvezhetik a reklámmentes élményt, és nem kell aggódniuk a zavaró vagy nemkívánatos reklámok miatt. A reklámmentesség segítségével még zavartalanabb és gyorsabb videószerkesztést végezhetsz.

A Capcut Pro előfizetés ára 9,99 dollár havonta, vagy 59,99 dollár évente, és bármikor lemondható. Ha szeretnél előfizetni a Capcut Pro-ra, akkor nyisd meg a Capcut alkalmazást az eszközödön, és válaszd ki a Pro opciót a főoldalon, és kövesd az utasításokat.

  videószerkesztés capcut

  Ha tetszett a Capcutról szóló cikk és érdekel a videószerkesztés téma, további ötleteket találsz ebben a témában, mind a Corel Video Studio sorozat, vagy az Adobe Premiere Pro gyorstalpaló. Találsz cikkeet videószerkesztő programok témában és animáció készítéssel kapcsolatban egyaránt.  Alul a bejegyzésgörgetőnél más típusú cikkeket is megtalálsz, illetve a témakörök fül alatt továb böngészhetsz a tartalmak között.

  Vicces Tiktok videó készítése! Hogyan lássak hozzá?

  Vicces Tiktok videó készítése Számtalan módja van annak, hogy videót gyárts Tiktokra. Vicces tiktok videó készítése történhet úgy is, hogy egyszerűen felveheted mobiltelefonról, megvághatsz egy filmjelenetet és közzéteheted azt a számítógépedről is. Ha a tiktok...

  Top 2 tipp Videó gyorsítása Adobe Premiere Pro Tippek

  Üdvözöljük az Adobe Premiere Pro tippeket tartalmazó cikkünkben, ahol megosztjuk veled, hogyan tudod egyszerűen és hatékonyan gyorsítani a videóidat. Az Adobe Premiere Pro videószerkesztővel lehetőséged van dinamikusabbá és lendületesebbé tenni a videóidat, és mi most...

  Fedezd fel a sokoldalú és ingyenes online videószerkesztő programokat

  Online videószerkesztő Az online videószerkesztés egyre népszerűbbé válik, és most itt van az egyetlen olyan platform, amely sokoldalú és ingyenes eszközökkel segít a videók szerkesztésében. Fedezd fel ennek az online videószerkesztőnek a lehetőségeit, amely egyszerű...

  Top10 ingyenes videószerkesztő program 2024

  Top10 ingyenes videószerkesztő program 2024 Fedezd fel a legjobb 10 ingyenes videószerkesztő programot, amelyekkel profi videókat készíthetsz 2024-ben! Kreatív és egyszerű eszközök várnak, hogy inspirálják a videószerkesztés világában. Mit jelent a videószerkesztő...

  Top 5 Legjobb Ingyenes Videószerkesztő Program 2024

  Top 5 Legjobb Ingyenes Videószerkesztő Program 2024 Főbb Kérdések a Cikkben: - Mik az öt legjobb ingyenes videószerkesztő program 2024-ben?- Milyen funkciókat kínálnak ezek a programok?- Hogyan lehet használni ezeket a videószerkesztőket? Kulcspontok a Movavi Video...

  Hogyan vágjunk videót

  Hogyan vágjunk videót Adobe Premiere Pro-ban: Kezdők útmutatója Az Adobe Premiere Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő program a piacon, professzionális funkciókkal és intuitív felülettel. Akár kezdő vagy, akár profi, ez a cikk végigvezet a videóvágás alapjain a...

  Filmek létrehozása videószerkesztővel

  Filmek létrehozása, azaz hogyan készítsünk lenyűgöző filmeket videószerkesztővel? A videószerkesztés egy olyan kreatív folyamat, amely segít megosztani a történeteinket, érzéseinket és üzeneteinket a világgal. Egy jó videószerkesztővel nemcsak a felvett anyagot...

  5 ingyenes videószerkesztő program, ami a hasznodra lehet!

  5 Ingyenes videószerkesztő program    1. DaVinci Resolve: Szakmai szintű funkciókkal rendelkezik, mint a színkorrekció, effektek és hangszerkesztés. Kezdőknek bonyolult lehet a felülete. Letölthető Windows, macOS és Linux rendszerekre. 2. HitFilm Express: Kiváló...

  Videószerkesztés az alapoktól mindenkinek

  Videószerkesztés az alapoktól A következő cikkemben arról számolok be, hogyan tudod saját magad szerkeszteni kedvenc videóidat! Érdemes átgondolnod milyen céllal állsz hozzá a munkádhoz. Egy rövid zenés videót szeretnél, egy slideshow-t vagy egy hosszabb film...

  Vfx jelentése, mi az és hogyan használható?

  Mi az a vfx és hogyan használható? A vfx, vagy vizuális effektus, olyan képi hatás, amelyet digitális eszközökkel hoznak létre vagy módosítanak, hogy olyan jeleneteket vagy objektumokat ábrázoljanak, amelyek valóságosak, de nem rögzíthetők élőben. Leggyakrabban...
  Share This
  Share via
  Copy link