Egyre többen kapják fel a fejüket a hazánkban is egyre népszerűbbé váló videószerkesztési technikákra, melyek segítségével akár egy percben bemutathatóvá válik egy vállalkozásnak, cégnek a tevékenysége különféle dinamikus, látványos megjelenési módokon.  A letisztult, finom, színes ábrázolások  nem csak arra hivatottak, hogy vizuálisan egy szép látvány nyújtsanak, hanem ugyanúgy alkalmasak arra is, hogy megfelelő mennyiségű hírt közöljünk velük. Sokan találkoztunk már a képújság fogalmával különböző hirdetési felületeken vagy portálokon, ahol egyetlen állóképen jelennek meg a hirdető fél közölni kívánt információi. Az animációkkal gyorsabb – lassabb vágási technikákkal az aláfestő zenéhez igazítva a hirdetni szánt tartalomnak a komponálása számtalan módon történhet.  Azt  hinnénk, hogy az alig több mint egy perces minőségi kisfilm utómunkálatai nem vesznek sok időt igénybe a videó rövidsége miatt, azonban a képzelőerőnk és egy jól előre megírt szinopszis szinte teljesen nélkülözhetetlen egy ilyen vizuális terméknek a megalkotásában, melyre érdemes a megszokottnál több időt szentelnünk.
Óriási jelentőséggel bírhat, hogy zeneileg szinkronba hozzuk a képi anyagot és a közölni kívánt tartalmat ezért alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen hangaláfestést kívánunk használni erre a célra.  A hosszabb ideig feltüntetett feliratok használatakor egy jól kiválasztott megfelelő nagyságú betűtípus sokat segíthet a megértésben és a könnyebb olvashatóságban. A leírtak alapján ha van egy jó ötletünk  ragadjuk meg az alkalmat és ne legyünk restek papírra vetni, hanem vegyük a fáradtságot, készítsünk akár egy vázlatot és kellő megfontoltság után közöljük az elképzeléseinket egy kisfilm formájában mindazoknak, akiknek szüksége lehet a tevékenységeinkre. Ez mind szép és jó. De hogyan lássunk hozzá? Ha kellő felkészültséggel rendelkezünk akár készíthetünk saját magunk is az általunk elképzelt igények mentén egy jól megszerkesztett videót, de ha mégis ara adnánk a fejünket, hogy segítséget kérjünk egy ilyen jellegű kisfilm utómunkálataiban lehetőségünk van igénybe venni olyan szakembereknek a szolgáltatásait, akik kellő tapasztalattal és rutinnal rendelkeznek. A döntés meghozatalában segítségképpen lássunk néhány olyan videót a cikk végén szereplő linkeken, amelyek támpontot adhatnak nekünk és ihletet adhatnak akár saját ötleteink megvalósításában.

Honlapkészítést és Videószerkesztést vállalok

Ki vagyok?Gyermekkorom óta foglalkoztat a videószerkesztés, rajzfilm készítés, animációs videók gyártása valamint honlapok szerkesztése. Számomra egy alkotás során mindig az lebegett a szemem előtt, hogy az elkészült "téma"mindig a tőlem telhető legjobb formában kerüljön kézhez legyen az egy egyszerű slideshow vagy egy komolyabb felépítésű honlap. Célom az alkotásokkal kapcsolatban, hogy minőségi maradandó munkát nyújthassak azoknak a magánszemélyeknek és kisvállalkozóknak, akik ilyen jellegű tartalomhoz szeretnének jutni. Ha felkeltettem az érdeklődését kérem tekintse meg a szolgáltatásaimat. Bármilyen jellegű kérdés esetén állok szíves rendelkezésére.Mivel foglalkozom?Egyszerűbb felépítésű honlapok készítése, de vállalom webáruházak elkészítését, felvett videóanyagok igény szerinti szerkesztését.VideószerkesztésSlideshowHonlapkészítésSablon arculatwebvidfusion@gmail.com+36 70 882 6370http://www.webvidfusion.hu/

Közzétette: Webvidfusion – 2018. október 14., vasárnap
Videóvágást és kisfilmek szerkesztését vállalom

Közzétette: Webvidfusion – 2018. december 28., péntek
Share This
Share via
Copy link